Enviament gratuït a partir de 65€ (dins península)

El projecte

A INSENSATS creiem que la literatura catalana té prou força per ser més present  al carrer. I més concretament volem que hi sigui amb les nostres samarretes amb dissenys especials per a l’ocasió.

Volem començar per autoria que en podríem denominar clàssica: persones que han fet gran la literatura catalana, però que malauradament fa més de 25 anys que no són entre nosaltres.

Però la seva obra sí. Encara és present avui en dia: a les nostres llibreries, les nostres biblioteques, les nostres prestatgeries de llibres... I  a partir d’ara, també volem que puguin ser ben a prop de vosaltres amb les nostres samarretes!

Qui som?

Pep Garcia-Pascual

Actor, director i productor, i també director artístic de la companyia Parking Shakespeare, on he participat com actor a tots els projectes de la companyia. He col·laborat als programes de radio El Món a RAC1, Què t’hi jugues  i Estiu de Gràcia. Usuari de samarretes i consumidor de literatura.

pepgarciapascual.com - linkedin

 

Marc Harryhausen

Em dedico al disseny gràfic, ecommerce i social media des del meu propi estudi -sideral.cat- i aquests darrers anys també he estat ocupat fundant i impulsant altres iniciatives i empreses com Tarannà Cosmètica Natural o SYN eスポーツ. A vegades també faig formació de Canva, SEO local o Shopify o ajudo altres emprenedors com a mentor.

instagram - linkedin

 

Marta Genís

Sóc historiadora de l'art, il·lustradora i pintora. A part de la il·lustració em dedico a la docència de dibuix i pintura.

martagenis.com - instagram